Wandeling met IJslandse paarden op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zaterdag 14 februari maakt u kennis met onze IJslandse paarden op Veluwezoom. De boswachters van Natuurmonumenten vertellen, tijdens een wandeling van twee uur, over de paarden en hun leven. De activiteit begint om 14.00 uur.

De kosten voor deelname bedragen € 5,00 voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen € 8,00. Voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 4,00 voor leden, niet-leden betalen € 7,00.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, Koop van te voren online een kaartje. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl.

De IJslander, een stoer en taai paard!
Wandel met de boswachters mee en ga op zoek naar de in het wild levende paarden van Nationaal Park Veluwezoom. Ontdek zo het nuttige werk van deze dieren.

De IJslandse paarden in Nationaal Park Veluwezoom zorgen ervoor dat de hei open blijft en zorgen ook voor de nodige variatie in de bossen van dit natuurgebied. Hoe dit in z’n werk gaat, hoor en ziet u tijdens deze bijzondere wandeling. Onderweg hebt u een goede kans om de IJslandse paarden in de natuur te zien.

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje.
  • Honden mogen helaas niet mee.
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Natuurmonumenten is een beweging van mensen met hart voor de natuur in Nederland. Meer dan 725.000 mensen steunen het werk van Natuurmonumenten. Wilt u ook lid worden? Bij de balie van ons bezoekerscentrum in Rheden hebben we altijd een leuk welkomstcadeau klaarliggen of meldt u aan via www.natuurmonumenten.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen