Maak kans op 4 kaarten voor Burgers’Zoo – China light

Foto: rheden.nieuws.nl

REGIO- Wij hebben als rheden.nieuws.nl besloten 1×4 toegangskaartjes weg te geven voor Burgers’Zoo en China Light. Diverse bezoekers hebben al aangegeven dat de wandeling langs alle dieren in Burgers’ Zoo “ontzettend de moeite waard is”. Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/20150120/china-light-burgers-zoo/

Hoe doe ik mee? 

Wilt u hier kans op maken reageer dan op dit bericht op: https://www.facebook.com/Rheden.Nieuws.nl vindt de pagina leuk en laat ons weten waarom u vindt dat wij u deze kaartje zouden moeten geven. Of Tag iemand waarvan u vindt dat dat gezin de kaartjes verdient en laat hen reageren.

Uitslag vrijdag de 13e dus wees er op tijd bij!

Wij kiezen zelf en maken de uitslag op vrijdagavond 13 februari bekend op onze facebookpagina.

De kaarten geven volledige toegang tot de dierentuin (hele dag) en zodra het donker wordt kunt u genieten van de vele Chinese lichtfiguren. In de twee weken van de voorjaarsvakantie, zaterdag 14 februari tot en met zondag 1 maart 2015, verrassen een tiental stands met Chinese producten de gasten op het Bush-terras.

Bent u de gelukkige dan dient u zelf de kaarten op te komen halen in Velp, na het maken van een afspraak. Succes en vast veel plezier.

ChinaLight2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen