Geknipt voor Alpe d’HuZes

Foto: Team PA Rheden

RHEDEN – Bij Haarmode Liberté in Rheden werd woensdag 11 februari na sluitingstijd doorgewerkt. De avond stond in het teken van de knipactie voor Team PA uit Rheden.

Met een team bestaande uit enthousiaste kappers werd er in een uitstekende sfeer veel geknipt. De cliënten werden ontvangen in een prachtige ambiance en verwend met een kopje koffie en lekkernij. Aan het einde van de avond kon door de eigenaresse van de kapsalon, Cindy Rosendaal, een cheque van maar liefst € 850,- aan Team PA worden overhandigd.

Dit bedrag wordt door het team gedoneerd aan de Alpe d’HuZes/KWF en gebruikt in de strijd tegen kanker. De knipactie stond symbool voor de samenwerking die nodig is om kanker om te vormen van een dodelijk tot een chronische ziekte. De significante resultaten die tot nu toe zijn bereikt in de behandeling en genezing van kanker zijn alleen mogelijk geworden door het inzamelen van geld waarmee dure onderzoeken zijn en worden gefinancierd. Tot nu toe heeft de stichting Alpe d’HuZes 118 miljoen euro bijeengebracht en overgedragen aan het KWF.

Team PA is een Rhedens team dat dit jaar voor de 5e keer meedoet aan de Alpe d’HuZes en heeft mede door uw steun een mooie bijdrage aan dit bedrag kunnen leveren.

kapper1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen