Inzamelpunt van Speelstoet verhuist naar De Wambeek in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het inzamelpunt van Speelstoet in Velp, waar cliënten van Siza werken, draait zeer goed. Mensen uit de wijk weten het inzamelpunt goed te vinden. Er is een grote inbreng van speelgoed en ook de uitgifte verloopt voorspoedig. Vanwege dit succes verhuist men naar een locatie met meer ruimte. Vanaf 4 maart is het inzamelpunt gevestigd in De Wambeek, Den Heuvel 72 in Velp.

De Speelstoet
De Speelstoet heeft inmiddels vier uitgiftepunten in de regio Arnhem. Gezinnen met kinderen die in het bezit van een Gelrepas kunnen hier hun speelgoed uitzoeken. Kinderen worden blij gemaakt met het speelgoed dat buurtbewoners (en andere particulieren) doneren en dat door cliënten van Siza is gerepareerd, schoongemaakt en verpakt. Voor cliënten van Siza is dit een hele zinvolle dagbesteding waar zij kunnen leren en zich verder ontwikkelen.

Voldoende ruimte
Op De Wambeek is genoeg ruimte voor het inzamelen, verwerken en opslaan van het speelgoed. Wegens de verhuizing hebben we een tijdelijke speelgoed stop ingelast van 25 februari t/m 4 maart. Vanaf 4 maart bent u van harte welkom om speelgoed in te leveren op ons nieuwe adres of om eens een kijkje te nemen achter de schermen.

Nieuw Adres
De Wambeek, Den Heuvel 72, 6881 VE, Velp, Tel: 026-3629246 of 06-51121909

Inlevertijden
Maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 uur – 12.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen