Prettige Silva zoekt een Plezierige Stek

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Silva is een kruising van ongeveer 11 jaar. Zij is makkelijk in de omgang. Vriendelijk naar mensen, kinderen en soortgenoten. Silva kan mee in de auto maar niet zo lang alleen zijn. Zij kent de basiscommando’s en loopt netjes aan de riem. Op de daarvoor bestemde gebieden kan ze los. Er moeten geen katten zijn want daar gaat ze achteraan en luistert dan ook niet meer.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Prettige Silva

Diernummer 20333

Voor meer informatie:
http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/hond/1/87291

silva 20333 (4)

Heeft u interesse? Geeft u Prettige Silva een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl

dierentehuis

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden