Troep speelt ‘Kras’

Foto: Gerard de Jong

Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt ‘Kras’ een familiedrama van Judith Herzberg onder regie van Gerard de Jong. We nemen u mee naar het huis van Ina, die de familie bijeen heeft geroepen nadat een ‘inbreker’ haar huis overhoop heeft gehaald. De familie is van elkaar vervreemd.

Persoonlijke problemen, huwelijksstress, midlifecrisissen en onderlinge conflicten vinden ze belangrijker dan de ‘inbreker’ die chaos schept in het leven van Ina.De ‘inbreker’ blijft komen dus moeten de kinderen ook steeds weer bij elkaar komen. Ina vindt dit geweldig in tegenstelling tot haar kinderen die zich tot elkaar veroordeeld voelen. Waarom doet Manfred glasscherven in het bad, kan Theo niet tegen alleen zijn, wil William een tiet zien en wil Do naar de zigeuners. Wat is de werkelijke rede dat Ina alle kinderen bij elkaar heeft geroepen?

Meer informatie en reserveren: De voorstellingen zijn op zaterdag 14 en 21 maart om 20.30 uur en zondag 22 maart om 14.30 uur bij camping de Jutberg, Jutberg 78 in Laag-Soeren. De entree bedraagt 9 euro. [email protected] en www.theatergezelschaptroep.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden