VELP – Slijterij en Wijnhandel Appeldoorn genomineerd als “Slijterij van het Jaar 2014”

Foto:

VELP – Het familiebedrijf Slijterij en Wijnhandel Appeldoorn is voor de 5e keer op rij genomineerd als “Slijterij van het Jaar”, met trots won het bedrijf in 2010, 2011, 2012 en 2013 al de titel “Beste wijnassortiment van Nederland” in de klasse wijnen tussen €5,– en €10,–.

Het bedrijf startte in 1897 met de verkoop van onder andere bronwater, nu voorziet de vierde generatie Appeldoorn, liefhebbers van het mooiste onder de kurk…. Het heeft ook vestigingen in de Kerkallee en de Brugweg te Velp, maar is het meest bekend van het prachtige, authentieke winkelpand aan de Emmastraat 27a te Velp.
Gestoeld op de eeuwenoude ervaringen neemt Arnoud Appeldoorn, sinds 1991 full time in de zaak, het roer over in 2001. Anno 2014 selecteert “de vierde generatie Appeldoorn” nog steeds haar wijnen en gedistilleerd zelf, rechtstreeks vanaf het Château. 
Arnoud Appeldoorn, draagt met zijn team vandaag de dag zorg voor een bijzondere wijncollectie en prachtig gedistilleerd, naar oude Velpse traditie: “altijd actief en gedreven door mooie wijnen”. De klant staat hier nog centraal. Een hoog service niveau in combinatie met passie voor het mooiste onder de kurk vormen de juiste ingrediënten van het team van 6 fulltime medewerkers.
Wijnhandel Appeldoorn, sinds 1897 in wijn & gedistilleerd, staat garant voor de perfecte wijnkaart van de betere horeca binnen Gelderland, voor ’t mooiste relatiegeschenk, oude en zeldzame wijnjaren, de taxatie van uw wijnkelder, informatieve wijn- en whiskyproeverijen, wijncursussen en wijnopslag. 
Proost op de toekomst! 
appeldoorn-publicatie
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden