Glasvezelwinkel in Rheden gaat op 15 maart sluiten

Foto: Google

RHEDEN – De aanlegwerkzaamheden voor het glasvezelnetwerk van Reggefiber in Rheden en Dieren zijn afgerond. Reggefiber vertrekt daarom naar een volgende plaats om glasvezel aan te leggen. Inwoners die nu op de valreep nog een glasvezelabonnement afsluiten krijgen een VVV-cheque t.w.v. € 25,- cadeau. Ook na de sluiting blijft Reggefiber uiteraard bereikbaar.

Reggefiber gaat Rheden verlaten
Tot 15 maart staan medewerkers van Reggefiber nog klaar voor vragen over glasvezel en eventuele klachten over de aanleg. Daarnaast geven zij onafhankelijk advies over de verschillende glasvezelabonnementen van de serviceproviders. De Glasvezelwinkel is gevestigd aan de Groenestraat 69 in Rheden.

Inschrijven nog leuker tijdens de actieperiode
Inwoners die nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen dat nog steeds. Iedereen die vóór 15 maart een glasvezelabonnement afsluit in de glasvezelwinkel, krijgt van Reggefiber een VVV-cheque t.w.v. € 25,- cadeau.

Reggefiber blijft bereikbaar
Reggefiber blijft na 15 maart telefonisch bereikbaar op 088 006 37 10 of per e-mail via [email protected]. Ook zijn bewoners van harte welkom bij het Reggefiber Servicepunt bij Barisoft aan de Wilhelminaweg 27 in Dieren of in één van onze andere glasvezelwinkels. Kijk op www.eindelijkglasvezel.nl/glasvezelwinkels voor de locaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen