Puur en stoer eten bij restaurant café Houtplaats!

Foto: Houtplaats

RHEDEN – Restaurant Café ‘Houtplaats’ opent op zaterdag 14 maart haar deuren in Rheden. Het voormalig restaurant ‘Prinsheerlijk’ zet een nieuw concept neer. De Prins vertrekt en de focus komt te liggen op stoere steakgerechten en verfijnde vis- en vegetarische gerechten in een getransformeerd restaurant.

EGGsperience!
De sfeer en uitstraling zijn warm en natuurlijk. Het eten wordt bereid met verse ingrediënten door middel van huisgemaakte, eerlijke streekproducten. Het eten wordt door de kok op een Big Green Egg bereid. Dit is een houtskoolgrill waarop je het gerecht perfect gaar krijgt met een heerlijke, subtiele rooksmaak. Een ware smaaksensatie!

Het team heeft duidelijk een doel voor ogen
De gasten onvergetelijke heerlijke (culinaire) momenten bezorgen met veel persoonlijke aandacht. Martine en Pauline weten als geen ander wat gastvrijheid is. Zij verwelkomen hun gasten graag in Houtplaats. Dé plek voor eten, drinken en ontmoeten en laat je eens verrassen door het EGGsperience!

Houtplaats is de hele week, behalve dinsdag, geopend vanaf 12:00 uur en beschikt ook over 2 privéruimtes voor gezelschappen die in besloten kring willen borrelen, vergaderen of dineren. Het restaurant café ligt aan de voet van de prachtige Posbank aan de Schietbergseweg 28 in Rheden, 026 – 446 55 93.

Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden en er is gratis WIFI beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen