Prinsheerlijk maakt plaats voor Restaurant Café Houtplaats

RHEDEN – Het was dan wel vrijdag de dertiende maart, maar Martine Nijland en Pauline van Mierlo heropenden vandaag toch hun restaurant onder een nieuwe naam Houtplaats, Prinsheerlijk bestaat niet meer.

Beide onderneemsters hebben 16 jaar met veel plezier Prinsheerlijk groot gemaakt, het was nu tijd voor een nieuwe impuls, een nieuw concept en een nieuw gezicht. Een stoer concept, focus komt te liggen op steakgerechten en verfijnde vis- en vegetarische gerechten in een nieuw aangekleed restaurant, Houtplaats.

Vanaf 17.00 uur was iedereen welkom om de beide onderneemsters te feliciteren, de zaak te komen bekijken en te proeven van de nieuwe kaart. De speelzaal voor de kinderen heeft plaats gemaakt voor een uitbreiding van de vernieuwde prachtige eetzaal. Geheel modern ingericht met nieuwe tafels en stoelen, voor zakelijke activiteiten en etentjes, wat deel van het nieuwe concept uit maakt.

Om half zes in de middag kwam de burgemeester Petra van Wingerden een kijkje nemen. Ze mengde zich onder de vele gasten die genoten van een hapje of drankje wat zij aan geboden kregen ter gelegenheid van de opening.

Om ongeveer 18:00 uur nam de burgemeester nog even het woord en feliciteerde Martine en Pauline met de opening van de nieuwe zaak en hun besluit om dit nieuwe concept, op dit moment neer te zetten. Petra van Wingerden gaf aan regelmatig te komen eten.

De nieuwe naam is Houtplaats, deze is afgeleid van de houtopslag die bij het in een ver verleden bij Landgoed Midden-Heuven hoorde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Houtplaats

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden