Team-PA organiseert Bingo en haalt ruim €650,– op!

RHEDEN – De bingo avond die Team-PA zaterdagavond organiseerde heeft ruim €650,– opgeleverd. Viel het aantal aanmeldingen voor de bingo eerder deze week nog tegen, ’s avonds zat de zaal van de March & Showband Rheden, bomvol en waren er stoelen te kort.

Een bingo is natuurlijk altijd spannend voor de deelnemers, maar op enig moment bleek iedereen op hetzelfde cijfer te wachten en hadden 10 deelnemers tegelijkertijd bingo.

De opbrengst van de bingo gaat naar Team-PA die het geld gebruikt voor hun deelname aan de Alpe d’Huzes op 4 juni aanstaande. Ieder deelnemend team wordt daarbij gemotiveerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker en om goed, gezond en gelukkig te kunnen leven met kanker.

Het streven is om de ziekte kanker binnen een aantal jaren beheersbaar en behandelbaar te krijgen en ervoor te kunnen zorgen dat het geen ziekte is waar je in veel gevallen aan dood gaat.

De bingo werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van talloze Rhedense ondernemers, en zelfs een aantal van ver buiten ons dorp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

IMG_8099

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen