Lampionnenoptocht en Palmpasenoptocht te Velp

Foto: Theo Jansen, rheden.nieuws.nl

VELP – Drum- en Showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt organiseert eind maart een tweetal noemenswaardige evenementen. Op vrijdag 27 maart wordt de jaarlijkse Lampionnenoptocht gehouden en zondag 29 maart is het tijd voor de Palmpasenoptocht.

Op vrijdag 27 maart organiseert Drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt de lampionnenoptocht. De optocht start om 19.30 uur bij basisschool de Arnhorst. De kinderen met de mooiste lampionnen kunnen een prijs winnen.

De route loopt vanaf de Arnhorst school o.a. via de Dillenburglaan en de Waldeck Pyrmontlaan, de Enkweg, de Pallandstraat en de Daalhuizerweg. Iedereen is van harte welkom.

Op zondag 29 maart organiseert Drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt de jaarlijkse Palmpasenoptocht. Kinderen en ouders kunnen met versierde paasstokken mee lopen in de optocht. De tien mooist versierde paasstokken winnen een prijs.

Het startpunt van de optocht is bij Zaal Odeon, de Beemd 1. U kunt de Beemd het beste bereiken via de Rietganssingel. De route loopt o.a. via de Eiberstraat, de Kemphaanstraat de Gruttostraat, de Meerkoetstraat en de Kraanvogelstraat.

De zaal is geopend vanaf 13.00 uur, de optocht start om 14.00 uur. Na de optocht kunnen kinderen eieren gaan zoeken en hierbij zijn leuke prijsjes te winnen. Iedereen is van harte welkom.

PalmPasen1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen