15 jarig Jubileum concert, op Landgoed Avegoor in Ellecom

ELLECOM – Maar liefst 33 leerlingen van de pianopraktijk van Dorrie Tromp hielden een voorspeelmiddag, deze keer niet zoals gewoonlijk in het atrium van Rhederhof maar nu in de Hagenauzaal van Avegoor aan de Zutphensestraatweg in Ellecom.

, deze keer ging de reis door twaalf landen. De muziek bestond uit klassiek en modern maar ook film en popmuziek, van Beethoven, Bach tot Gerswim, van Pitbull tot Harry Potter.

De wereld reis begon in Nederland met Eline en Sylvie, gevolgd door Oostenrijk met Reina, Feline en Peter, Anne Clair, Marije. Sprookjesland met Kaj en Ike. Cuba met Jules. Amerika met Jelle en Sylvie, Ingrid, Gijs, Carmen, Aïsha, Dorrie.

Na de pauze is een fotoreportage gemaakt tot aan het slot, te begingen in Duitsland met Paul en Rob gevolgd door Caren, Monique, Sting. Zweden met Marieke. Noorwegen met Jeffrey. Italië met Roos en Sophie gevolgd door Anoush. Rusland, Hannah. Frankrijk met Jip. Engeland, Maud, Auke, Louïse.

Als laatste speelde Stefan met als verrassing een MYSTERY GUEST. Stefan speelde piano en de Mystery Guest speelde viool zij was alleen te zien als silhouet door een wand.

De meer dan 260 aanwezige waren dik tevreden met de nieuwe locatie, goed zicht op het podium veel meer zitplaatsen maar vooral het geluid komt veel beter en mooier uit in deze zaal. Alle leerlingen kregen naar afloop een roos en een certificaat uitgereikt door Dorrie Tromp, en natuurlijk een daverend applaus van het publiek. Het was een zeer geslaagde middag!!

Kijk voor meer informatie op http://www.pianolesdorrietromp.nl

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Zutphensestraatweg  22-3-15   022

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen