HUISDIER van de WEEK: Meneer Mister zoekt Medebewoner

VELP – In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans!

Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Meneer Mister.
Mister is een rood/witte kater van ongeveer 9 jaar. Hij is makkelijk in de omgang maar geeft wel aan wanneer hij het genoeg vind. Toen hij binnenkwam als zwerver had hij een open botbreuk en de dierenarts heeft moeten besluiten om een van zijn achterpoten te amputeren. De wond heelt prima en Mister ondervind nauwelijks hinder van zijn 3-potigheid. Diernummer 20359
Kijk voor alle kenmerken op: 
abmqav9op2xui64us2odd24la
Ja, ik heb Interesse!
Als u Meneer Mister een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl
yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen