“Grote Roparun Dag” bij AVGelre in Dieren

Foto: www.gelreroparun.nl/

DIEREN – Zondag 18 april organiseert Team 36 de “Grote Roparun dag” bij Atletiekvereniging Gelre te Dieren. Team 36 gaat ook dit jaar weer van start in de Roparun, dit is een bijzonder evenement waarbij ze in estafettevorm gaan (hard)lopen en fietsen van Parijs naar Rotterdam. Dit doen ze om samen zoveel mogelijk geld binnen te halen in de strijd tegen kanker.

De stichting Roparun staat voor praktische ondersteuning voor mensen die aan de ziekte kanker lijden en hun naaste omgeving. “Hopelijk kunnen we met het opgehaalde geld, het leed voor veel mensen iets verzachten”.

Programma zaterdag 18 april:

Run-Bike-Run
Ervaar in het klein hoe de Roparun gaat. Je kunt deze run indelen zoals je zelf wilt. Met twee personen leg je lopend en fietsend de gekozen afstand af over verharde paden. Fietser en loper mogen onbeperkt wisselen, dus profiteer op deze manier van elkaars kracht. Wel moet je gezamenlijk over de streep komen.

Neem zelf je fiets mee! In het clubgebouw is gelegenheid tot omkleden, er zijn helaas geen douches. Start tussen 10.00- 10.30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon, inclusief pannenkoek na afloop!

Kinderfeestmiddag inclusief terras voor de ouders!
Vanaf 14.00- 16.30 uur is het niet alleen feest voor de kinderen maar ook voor hun ouders en begeleiders. We hebben heel veel activiteiten

  • Mini-Roparun,
  • Hilarische hardloopwedstrijden,
  • Speelse kennismaking met atletiek,
  • Smakelijke en creatieve workshops,
  • Op de foto met je favoriete atleet
  • Met dank aan Vitakraft kunnen de eerste 25 kinderen een Plonkvogelhuisje of vlinderhuisje beschilderen, ter waarde van € 15,95!
  • Lia’s Hairfashion verzorgt een make-up en kleurenanalyse voor de oudere kinderen!
  • Villa Veertien biedt alle kinderen een heerlijk ijsje aan vanuit de rijdende koffiecamper!

Kosten
€ 7,50 entree voor de kinderen, De ouders/begeleiders zijn gratis (maar neem een lekker kopje koffie en een oliebol voor € 1,50 of koop een ijsje!)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen