Steun de kinderen van Bharat Pokhari

Foto: Bharat Pokhari

VELP – Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is Jansen & de Feijter in Nepalese sfeer gehuld. Er is een kleine markt met Nepalese producten waarvan de opbrengst naar een project gaat voor kinderen met een verstandelijke handicap.

Vrijdagavond houdt Rikie van Biesen een lezing over het project in Bharat Pokhari.

De positie van kinderen in Nepal met een verstandelijke beperking was tot voor kort hopeloos. Zij werden verborgen of zelfs gedood. Zij waren het levende bewijs van het slechte karma van hun ouders. Deze opvattingen beginnen gelukkig te veranderen. En in Bharat Pokhari gaan kinderen met een verstandelijke beperking naar de openbare school.

Er is echter nog wel heel veel nodig om hun leven een beetje zinvoller en aangenamer te maken. Hoe dat moet en hoe u daarbij kunt helpen, vertelt Rikie van Biesen op deze avond. Zij heeft twee jaar in Nepal in het onderwijs gewerkt en stuitte op deze groep kinderen. De stichting Milan Bindu heeft het project in Bharat Pokhari geadopteerd en zo kreeg het project ook steun van Stichting Wilde Ganzen. Als het project 24.000 euro bij elkaar krijgt, vult Wilde Ganzen het aan tot 40.000 euro. De teller staat al op ruim 12.000 euro.

Nepalese Mini-Markt
Op vrijdag 17 en 18 april is er informatie over het project te vinden en kunt u producten kopen die in Nepal zijn gemaakt: hoogwaardige, kleurrijke producten van goede kwaliteit. De opbrengst gaat naar het project: het bouwen van een goed onderkomen en het verbeteren van het onderwijs aan de kinderen met een verstandelijke beperking. Ook gaat op 17 en 18 april de opbrengst van Lezen & Laven naar het goede doel.

  • Lezing over het project in Bharat Pokhari 17 april 19.30 uur – vrij entree
  • Mini-markt 17 & 18 april – de hele dag – vrij entree

Voor meer informatie:
Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, 6881 ST Velp, 026-3628959, www.eenpassievoorboeken.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen