DELS lid Annemiek Hellings doneert haar voor Gaike

Foto:

DIEREN – Woensdagochtend 15 april is er een bijzondere ochtend bij kapsalon Ans Sterne in Dieren Zuid, Kerkstraat 3, bij de schaakkraam hoek Hoogestraat en Kerkstraat tegenover de kapsalon.

DELSlid Annemiek Helllings, van Aker uitvaarten uit Ellecom, was al langer op zoek naar een goed doel om haar haar te doneren. Toen ze hoorde van de daadkracht van de zonen van kapster Ans Sterne, Gaike en Jefke Gerritsen die met een handbike de Alpen in gaan, was haar goede doel haar duidelijk.

Annemiek heeft bewondering voor de positieve daadkracht van Gaike die met zijn hoge dwarsleasie met steun van zijn buddy en broer Jefke mee gaat doen in een team van de MaartensMaters die in de Oostenrijkse Alpen de strijd aangaan met andere teams om 21 km af te leggen met een hoogte verschil van 900 meter.

Ans Sterne mag het haar van Annemiek knippen en daar kunnen we op een leuke manier bij aanwezig zijn. Er zijn natuurlijk meer stoelen in de zaak van Ans. En die mogen door u gevuld worden. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook styling- en make-upadvies behoren tot de mogelijkheden. Dus neem de krultang of krulborstel die al jaren ongebruikt in de kast ligt, gerust mee.

Schoonheidssalon IJsselzicht is ook aanwezig. IJsselzicht heeft zich onlangs gevestigd in Spankeren en wordt gerund door Geralda Wolters. Geralda Wolters krijgt een kappersstoel ter beschikking en biedt antirimpelbehandelingen aan.

Het schijnt mooi weer te worden, want bij grote drukte zal er buiten gewacht moeten worden. Vanzelfsprekend is er koffie met iets lekkers en er is een verloting van kappersproducten. Bijdrage is minstens 10 Euro voor uw steun aan Gaike en Jefke. Onkosten voor kappersbehandelingen zoals knippen en kleuren worden wel in rekening gebracht.

Het haar van Annemek Hellings gaat naar KIKA en zal verwerkt worden in een pruik voor kinderen met kanker. De donaties voor Gaike en Jefke zullen gebruikt worden voor de tocht naar Oostenrijk, reserveonderdelen voor de fiets en om een carport te kunnen laten maken naast het huis van Gaike. Dan hoeft zijn speciaal gemaakte ligfiets niet meer in zijn woonkamer te staan en kan hij zelfstandig vanaf zijn rolstoel op de fiets komen.

Wilt u ook uw haar doneren? Dan dient het ongeverfd te zijn en moet u minstens 20 cm kunnen missen.

Bent u verhinderd deze woensdagochtend? Dan bent u op woensdagavond 29 april tussen 19.00 en 21.30 uur van harte welkom (met of zonder krulborstel).

Opgave vooraf is zeer welkom, dat kan via [email protected]

Gaike2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen