Kom Gaike en Jefke aanmoedigen!

Foto:

REGIO – Zaterdag 18 april om 13.00 uur gaan alle deelnemende teams van de Handbike Battle in Oostenrijk op 25 juni met hun speciale ligfiets en hun buddy’s oefenen op de Posbank.

Onder hen de broers Gaike en Jefke Gerritsen uit Dieren. De zeer slechthorende Gaike kreeg zes jaar geleden een bedrijfsongeval en liep daarbij een dwarslaesie op. Toen hij op de trauma-afdeling van Het Radboud Ziekenhuis kwam was daar toevallig een televisieploeg van Omroep Gelderland die heeft kunnen vastleggen dat Gaike’s woorden waren dat hij weer bij werkgever Guus Morrien van Lasvast in Spankeren wilde werken. Dat doel is bereikt!

Een nieuw doel!
En Gaike heeft een nieuw doel! Hij is lid van het handbiketeam van de MaartensMasters dat de strijd aangaat met andere handbiketeams van verschillende revalidatiecentra uit Nederland. In de Oostenrijkse Alpen gaan ze 21 km afleggen met een hoogteverschil van 900 meter. Voor fietsers die hum lichaam optimaal kunnen gebruiken al een flinke uitdaging, laat staan als je je benen en zoals bij Gaike je onderlijf niet kunt gebruiken.

Alle deelnemers krijgen een indicatie om de strijd eerlijk te laten verlopen. In het team van de MaartensMasters heeft Gaike een vrij hoge indicatie, en door zijn inzet en doorzettingsvermogen zit Gaike in een team met veel hogere puntenindicaties. Zijn karakter en zijn drive zijn zijn handelsmerk.

De broers kunnen wel een zetje gebruiken. Deelnemen, de fiets, het verblijf, de reis, voeding, kleding, reserveonderdelen, een carport voor Gaike om gemakkelijker op zijn fiets te komen, het kost allemaal veel geld. En daarvoor is hulp nodig.

Donaties
Donaties kunnen op de speciaal geopende rekening voor Gaike en Jefke Gerritsen gedoneerd worden op NL 56 SNSB 8805 5249 99 tnv B. Gerritsen e/o A. Stomp.

Kom Gaike & Jefke aanmoedigen!
Zaterdag 18 april zou het mooi zijn als er veel mensen speciaal Gaike en Jefke komen aanmoedigen tijdens het oefenen voor de rit in de Alpen op de Posbank.

Bij het Posbankpaviloen wordt er verzameld om 13.00 uur. Het bedrijf Multisponsor uit Spankeren heeft een reclame-aanhanger en bedrukte shirts ter beschikking gesteld die tegen een vrijwillige donatie verkregen kunnen worden.

Korenblauw
Gaike’s fiets is korenblauw, zijn lievelingskleur is korenblauw, wat zou het mooi zijn als er heel veel van die korenblauwe shirts langs de route ter aanmoediging staan. Gaike is er helemaal klaar voor, de spierbundels van zijn armen kunnen het aan en zijn tot grote prestaties in staat, broer Jefke biedt support en voorspelt mooie uitkomsten.

Helpt u mee???

Meer is te volgen via http://www.weldwarsnietlazy.nl en de Facebookpagina Wel Dwars Niet Lazy. Iedere nieuwe like is een fijn zetje in de rug en zeer welkom.

Gaike

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen