Rhedense jongeren verzorgen het voorprogramma van Koningsdag

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Vijf Rhedense jongeren verzorgen tijdens Koningsdag het voorprogramma op het podium in de tuin van villa Rhederhof. Zij reageerden onlangs enthousiast op de oproep van Stichting Rheden Promotie om het voorprogramma van de Brabantse coverband Slamm te verzorgen.

Vanaf 13.30 uur brengen Fabian Mulder, Ezra Beerink, Theo Sanders, Dagon Lemaire en Inez Koolhaas een gevarieerd reportoire ten gehore. Voor een aantal bandleden van‘The Procrastinators’ is dit de eerste keer dat ze voor zo’n grote groep toehoorders en tevens thuispubliek spelen.

Fabian Mulder: “De afgelopen weken hebben we goed op onze repertoire geoefend . We hebben er met z’n allen heel erg veel zin in en kijken uit naar ons optreden”.

Natuurlijk is inmiddels de kleedjesmarkt ook niet meer weg te denken tijdens Koningsdag. Hier is wederom veel animo voor. Verder zijn er spelletjes en activiteiten voor de kinderen en worden er voor het oudere publiek foto’s uit de geschiedenis van Rheden gepresenteerd door Rhejes Proate. Koningsdag begint maandag 27 april om 12.00 uur in de tuin van villa Rhederhof en duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Uiteraard is het mogelijk om gedurende de dag een hapje en drankje te bestellen.

Programma:

12.00 uur

  • Opening met medewerking van het Rhedense Fanfare Corps
  • Start kleedjesmarkt

12.30 uur

  • Presentatie foto’s door Rheejes Proate

12.30 uur

  • Start kinderactiviteiten en verkoop drank en food

13.30 uur

  • Rhedense band The Procrastinators

15.00 uur

  • Coverband Slamm

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen