Leerling wint prijs in project ‘kiezen

ROZENDAAL – Vwo 5 en havo 4 leerlingen kunnen ieder jaar solliciteren naar een stageplek van het project ‘Kiezen’, georganiseerd door de Lions Arnhem-Arenacum en 7 decanen van de ‘Arnhemse’ scholen.

Ieder jaar is er een prijs voor de beste sollicitatiebrief én een voor het beste verslag. Daarbij is een leerling van Het Rhedens Rozendaal in de prijzen gevallen.

Met het Project ‘Kiezen’ maken de Lionsclub Arnhem-Arenacum in samenwerking met zeven middelbare havo en vwo scholen in Arnhem e.o. gebruik van hun brede sociale netwerk om stageplaatsen te realiseren en beschikbaar te stellen. Dit succesvolle project loopt al sinds 2001 en voorziet jaarlijks meer dan 120 leerlingen van een interessante en leerzame dag.

Ook dit jaar werden prijzen uitgereikt voor beste sollicitatiebrief en beste verslag. Voor het 3e opeenvolgende jaar is een leerling van Het Rhedens Rozendaal in de prijzen gevallen: Nienke van der Linden uit vwo 5 heeft een prachtig verslag geschreven over haar stage bij wethouder Ine van Burgsteden uit Arnhem.

School voor iedereen
Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren maakt het onderwijspakket compleet met het aanbod van praktijkonderwijs.

nienke wethouder (1)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen