Rollator Revolutie bij De Rhederijckers!

Foto: de Rhederijckers

RHEDEN – Toneel vereniging de Rhederijckers speelt vrijdag 1 en zaterdag 2 mei het kluchtige blijspel van Maurits Keyzer “de rollator revolutie”.

Een korte inhoud:
Het chique rusthuis Edelburcht en het volkse bejaardentehuis de Plets gaan fuseren, de nieuwe naam wordt “Woonzorgcentrum de Toekomst”. Deze fusie loopt echter niet op rolletjes. De bewoners van de beide tehuizen kunnen elkaar niet luchten of zien en de nieuwe directrice terroriseert de bewoners en het personeel. Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten op hol en krijgen ze nieuwe energie.

De bejaarden komen in opstand tegen het beleid van de nieuwe directrice en de rollator revolutie is een feit. Een ding is zeker, van een rustige oude dag is geen sprake meer.

Aan de Rhederijckers de taak om flink wat jaartjes ouder te spelen dan ze in werkelijk zijn maar dat moet kunnen in een klucht. Nieuwsgierig geworden, kom gezellig een avondje kijken.

De Rhederijckers spelen in Theater de Klaproos, Korenbloemstraat 21 Rheden.

Kaartverkoop aan de zaal vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur. Reserveren en voorverkoop mevrouw Kattenbelt tel: 026-3634936 en mevrouw Weimar Nillessen 026- 4954366.

Rollator2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen