Koninklijke Burgers’ Zoo trakteert klanten Voedselbank Arnhem op dagje dierentuin

Foto:

REGIO – Koninklijke Burgers’ Zoo trakteert op zaterdag 28 juni zo’n 2100 mensen afkomstig uit het uitgiftegebied van Voedselbank Arnhem e.o. op een gratis dagje dierentuin. 

Burgers’ Zoo 100 jaar!
Zij doet dit in het kader van haar 100-jarig bestaan in 2013. Klanten van Voedselbank Arnhem e.o. krijgen gratis entree en daarnaast vrij besteedbare tegoedbonnen om er een extra feestelijke dag van te maken.  
Voedselbank Arnhem e.o. heeft deze actie via haar eigen uitgiftepunten aangekondigd. Klanten konden daar op inschrijven. De 23 uitgiftepunten zijn verdeeld over de gemeenten Arnhem, Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Duiven, Westervoort, Bemmel, Huissen, Elst en Zetten. 
Alex van Hooff:
‘Wij willen graag wat doen voor de mensen in onze regio die we normaal gesproken niet zouden zien in ons park”, aldus Koninklijke Burgers’ Zoo directeur Alex van Hooff. “Koninklijke Burgers’ Zoo bestond in 2013 100 jaar, en wij willen dat graag met alle mensen kunnen vieren. Ook met de mensen die dit om welke reden dan ook niet kunnen betalen. Wij vinden dat Voedselbank Arnhem en omstreken, goed werk doet en dat haar klanten best eens een extraatje verdienen!”
Speciaal loket
Klanten die zijn aangemeld, kunnen met hun gezin kaarten afhalen bij een speciaal loket dat door Voedselbank Arnhem vrijwilligers wordt bemand. Daar ontvangen zij zowel entreebewijzen, als tegoedbonnen die alleen in het dierenpark kunnen worden verzilverd. In totaal hebben 2100 mensen zich voor deze dag aangemeld.
Voedselbank blij
“Wij zijn ongelofelijk blij met dit sympathieke initiatief van Koninklijke Burgers’ Zoo. Voor onze klanten is het normaal gesproken absoluut niet mogelijk om een dagje dierentuin te betalen. Vooral voor gezinnen met kinderen is zo’n dagje natuurlijk een geweldige traktatie!”, aldus Tom Hillemans, voorzitter van Voedselbank Arnhem e.o.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen