Oproep van Caro de Feijter: ……Webdesigner en meer…, gezocht!

Foto: Caro de Feijter

VELP – Caro de Feijter, dochter van Walter en Anneke van Boekhandel Jansen & de Feijter: “Een paar dagen geleden ben ik terug gekomen uit Kathmandu, Ik heb enorm veel geluk gehad met het gastgezin waar ik bij woonde. Ze hebben een stevig huis en bezitten heel veel liefde, ze zouden zelfs nog hun laatste rijstkorrel aan mij weg geven.” Zo sprak Caro de Feijter, direct nadat ze terug was gekomen uit Nepal, een paar dagen geleden.

Mijn gezin in Katmandu:
“Mijn gastvader werkt voor Milan Bindu, een organisatie die er nu voor zorgt dat tenten, eten en medicijnen komen waar ze moeten zijn. De dozen blijven dus niet op het vliegveld staan, het geld gaat meteen de Nepalese economie in. Hierdoor kan er makkelijker en sneller bij getroffen gebieden komen.”

De dag voordat ik weg ging heb ik nog geholpen met voedselpakketten in elkaar te knutselen, dus ik heb mijn eigen ogen gezien dat het met een goed hart, snel en efficiënt gedaan wordt.

Groot voorbeeld
Wij kunnen een groot voorbeeld nemen aan het helpen zonder daar iets voor terug te willen. Niet iedereen heeft een grote spaarrekening en veel mensen willen wel helpen. Daarom wil ik een site maken waar mensen hun talent op kunnen aanbieden.

Dit mogen zowel grote als kleine talenten zijn:
Denk hierbij aan een huiskamer concert, een goed gesprek, een keertje voor iemand koken, de hond uitlaten, een knipbeurt, behangen, klusjes in en om het huis, noem maar op!

Alles voor Stichting Milan Bindu
Mensen kunnen op deze talenten bieden en er gebruik van maken, het geld wat ze bieden gaat naar Stichting Milan Bindu.

Gezocht: Webdesigner:

Nu heb ik alleen niet het talent om een zo’n website te bouwen, is er iemand die graag een steentje bij wil dragen en zijn talent als eerste wil inzetten?

Meer informatie:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen