De Vliegende Speeldoos komt naar Velp met musical ‘Mozes’

Foto:

VELP – Op zaterdag 30 mei speelt De Vliegende Speeldoos de musical ‘Mozes’ om 16.00 uur in de Parkstraatkerk te Velp. Samen met ruim 100 kinderen zullen de 6 professionals in dans, zang, acteren, doceren en techniek het Bijbelverhaal van Mozes spelen.

Het verhaal gaat over een man, Mozes, die denkt dat hij niet zoveel kan, maar toch wordt gekozen om het slavenvolk te bevrijden. We krijgen te horen van de slaven, de wrede Farao en de arrogante Egyptenaren, de plagen, de splitsende zee, de bevrijding en Gods belofte dat hij er altijd zal zijn. Mozes is een spannende en humoristische musical voor jong en oud.

De Vliegende Speeldoos heeft bijna 22 jaar ervaring op het gebied van musicals en het acteren met kinderen. Het doel is om kinderen voor een dag te laten schitteren als echte musicalsterren en ze op speelse wijze iets mee te geven uit Gods verhaal: de Bijbel. Het gezelschap heeft nog andere musicals op haar naam staan waaronder Esther, Daniel, Het Geschenk, en David en Goliath.

De Jeugdraad van de Protestantse Gemeente te Velp faciliteert en organiseert de dag. Kinderen die interesse hebben om mee te doen kunnen zich voor zondag 24 mei opgeven via [email protected]. Voor actuele informatie kunt u ook terecht op de website www.kerk.pknvelp.nl.

Voor meer informatie over De Vliegende Speeldoos kunt u terecht op www.devliegendespeeldoos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen