v.v. Dieren D3 kampioen in de 3e klasse

Foto: vv Dieren

DIEREN – Na een spannend slot, waarin nog drie ploegen kans maakten op het kampioenschap, bleek de D3 van v.v. Dieren het meest constant en meest bestand tegen de druk en won het haar wedstrijden.

Heeft dit te maken gehad met de trainingsopkomst welke het hele jaar al erg hoog is? Of is het gewoon de mazzel dat het team goed klikt met elkaar?

Jongens en meiden samengesteld uit verschillende teams, gaandeweg het jaar gekneed tot een hecht team, een gezellig team. Elkaar respecterend, ondanks de leeftijd- en lengteverschillen. Ja natuurlijk, het is maar een spelletje, maar wel een waar iedereen alles voor opzij zet. Vakanties worden aangepast, verjaardagsfeestjes worden uitgesteld, pijntjes worden weggedrukt en dat alles om het team niet in de steek te laten!

Na de 6-1 winst op zaterdag 16 mei 2015 was er feest. (kinder)Champagne werd ontkurkt en rookbommen werden afgestoken. De terugweg in een oldtimer-ambulance werd onvergetelijk, diverse rotondes werden dubbel of driedubbel genomen.

In onze kantine stond de friet al klaar. Elke speler kreeg een beker en medaille als aandenken. Dan volgde de rondrit op de semi-platte kar door Dieren, dit hebben ze geweten. Verbaal geweld was ons nooit vreemd.

Verslag: Carlo Polman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen