Logeerweekenden op Landgoed De Valkenberg

Foto: Landgoed De Valkenberg

RHEDEN – Kinderen en jongeren met een beperking kunnen vanaf deze zomer maandelijkse logeren onder professionele begeleiding op Landgoed De Valkenberg in Rheden.

Logeerweekenden
De logeerweekenden vinden plaats op Landgoed De Valkenberg, locatie ‘De Paardestal’ in Rheden. Een mooie, ruime accommodatie in een prachtige bosrijke omgeving, aan de rand van de Veluwe.

Gezien deze mooie ligging zijn er tal van mogelijkheden om activiteiten vorm te geven. Op het landgoed is er tevens de mogelijkheid om te zwemmen. De weekenden hebben een actief en ontspannend karakter. Het programma is gericht op het bieden van structuur, ontspanning, uitdaging en gezelligheid. Hiervoor zetten de professionele begeleiders zich in zodat de jongeren in een vertrouwde omgeving kunnen ontspannen en genieten met leeftijdsgenoten.

Voor wie
De weekenden worden georganiseerd voor kinderen en jongeren met een aan autisme verwante stoornis, gedragsproblemen, lichamelijk of verstandelijke beperking. De groep bestaat uit maximaal 12 jongeren. De begeleiding bestaat uit de verhouding 1 begeleider op maximaal 3 á 4 kinderen.

Open dag
Heb je belangstelling voor de logeerweekenden kom dan op zaterdag 30 mei naar de open dag. Van 14:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom op Landgoed De Valkenberg, Arnhemsestraatweg 12, 6991 AN te Rheden.

Aanmelden is gewenst, niet verplicht. Stuur een mailtje naar [email protected] o.v.v. ‘open dag of vul het contactformulier in op www.abo-ondersteuning.nl.

Kom gezellig met je ouders, broertjes/zusjes en/of je begeleider een kijkje nemen!

Voor meer informatie bel naar telefoonnummer 026 – 84 84 166

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen