Repair Café Velp op zoek naar vrijwilligers en materialen

Foto: www.repaircafe.nl

VELP – Om in September goed van start te gaan en vele reparaties te kunnen gaan verrichten kan het Repair Café Velp nog wel een aantal zaken gebruiken.

Er zijn al diverse vrijwilligers bezig met de voorbereidingen en meerderen hebben toegezegd zeker te gaan mee helpen met herstel- en reparatieklussen.

Buurtcoach Suus de Waard:
“Ze kunnen met zekerheid van start en hebben er erg veel zin in. Dit is een initiatief dat vanuit de bewoners van Velp gekomen is en zij gaan het ook dragen en voortzetten, ik geef ze begeleiding waar nodig in de opzetfase en daarna moet het een succes worden door de inzet van vrijwilligers en bezoekers.”

Op zoek naar vrijwilligers!
Om de reparaties uit te kunnen voeren en zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om bijvoorbeeld een defect huishoudapparaat een tweede leven te geven is Stichting Repair Café Velp op zoek naar nog meer vrijwilligers. Bent u handig met elektrische apparatuur, computers, kleding herstellen, maken van fietsen of creatief met lijm meldt u dan.

Er is nog absoluut een wensenlijst.
Verder is gereedschap zeer welkom en klein repareer materiaal zoals bijvoorbeeld; Lijm, tape, stoffen, garen, wol, scharen, naalden, knopspelden, schroefjes, en moeren. Of een soldeerbout, hamer, schroevendraaier, accuboormachine of misschien heeft u nog iets in de schuur liggen dat u al jaren niet gebruikt. Nagenoeg alles is welkom al het maar in goede staat verkeert en hanteerbaar is.

Vrijwilligers en mensen met materialen kunnen zich melden bij Suus De Waard via de mail, [email protected] of spullen brengen naar De Poort, van Heeckerenplein 202 en afgeven bij beheerder Marten Zweers.

Namens de organisatie en vrijwilligers vast dank voor uw deelname.

Volg Repair café Velp ook op facebook, geef de pagina een like en blijf op de hoogte.

  • https://www.facebook.com/repaircafevelp

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden