Hockeymeiden MHC A2 en B1 kampioenen!

Foto: MHC Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdagmiddag 23 mei zijn de meiden A2 en B1 van Mixed Hockey Club Dieren kampioen geworden in hun klasse!

Team A2
Na een mooi seizoen met maar liefst 72 doelpunten, hebben zij de laatste wedstrijd tegen MA3 van Ede overtuigend gewonnen met 6-0! De meiden kwamen na 14 wedstrijden op 34 punten uit. De 17-1 winst tegen Oude IJsselstreek MA1 vorige week was één van de vele andere hoogtepunten van dit seizoen. Ook deze wedstrijd wonnen de meiden met 6-0. Wat een knappe prestatie, mede dankzij de inzet van trainer Jeroen Gerritsen en coach Joost Reuvekamp.

Team B1
De meiden van de B1 wonnen afgelopen zaterdag met 1-0 van Oosterbeek MB2 en sleepten daarmee hun kampioenschap binnen. Er was volop champagne en taart! Ook langs de lijn veel toeschouwers en volop gezelligheid: alle ingrediënten waren aanwezig om er een waar feestje van te maken. Van harte gefeliciteerd en veel succes volgend jaar in de subtopklasse! Ook voor coach Jhon Campo en trainers Jeroen Gerritsen en Sandra den Hoed, zijn felicitaties op zijn plaats!

MHC Dieren B1

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden