Burenhulp Spankeren maakt herstart

Foto: Spankeren Samen

SPANKEREN – De werkgroep Spankeren Samen die zich in het dorp bezig houdt met bemiddeling tussen vraag en aanbod op het gebied van burenhulp, heeft een herstart gemaakt. Dinsdagavond 26 mei was er in het dorpshuis in Spankeren een koffiemoment voor alle vrijwilligers.

Nuttig en gezellig
Hoewel niet iedereen was gekomen maakten de aanwezigen er een nuttig en gezellig moment van. Gezamenlijk werd teruggekeken op het achterliggend jaar met daarin de feestelijke aftrap van het nieuwe project.

Breuk
Maar ook met de breuk in de werkgroep. Er werd kort uitleg gegeven over wat er was gebeurd waarna al snel naar de toekomst werd gekeken. Er is een nieuwe website ontwikkeld te vinden op http://www.spankeren-samen.nl, er is een eigen Facebook pagina gemaakt en er is een nieuwe brochure gedrukt.

Tijdens de koffiebijeenkomst werd de eerste brochure namens de werkgroep door Jose van Mourik en Helma Odijk overhandigd aan de oudste vrijwilliger van Spankeren Samen, Jan Verweij. De brochure wordt komende periode huis-aan-huis in Spankeren verspreid.

Spankeren Samen2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen