Rheko E1, E2 en F2 kampioen!

Foto: Korfbalvereniging Rheko

RHEDEN – Afgelopen weken zijn er maar liefst 3 jeugdteams van Korfbalvereniging Rheko uit Rheden kampioen geworden. De club feliciteert alle spelers en hun coaches.

Rheko E1 kampioen
Zaterdag 16 mei werd Rheko E1 kampioen in de hoogste klasse van de voorjaars competitie. Dit talentvolle team moest de laatste beslissende wedstrijd spelen tegen KVZ E1 uit Zutphen.

Na een gezamenlijk ontbijt bleek al snel dat iedereen toch wel erg zenuwachtig was, wat resulteerde in een onrustige eerste helft met een 3-2 voorsprong, gelukkig konden ze in de tweede helft de voorsprong vergroten en werden ze ongeslagen kampioen.

Na de huldiging in de kantine op 30 mei werden de spelers uitgenodigd door de heer Westdijk van pannenkoekenrestaurant Strijland waar zij heerlijk genoten hebben van een kampioene pannenkoek.

Rheko E2 kampioen
Rheko E2 is op het veld dit jaar begonnen als nieuw team. Ze begonnen met elkaar vol enthousiasme aan het veldseizoen. Abigail, Mara, Anne, Stijn en Koen hebben maar liefst 5 keer gewonnen en een keer verloren.

En hiermee wisten ze het kampioenschap binnen te halen.

Een super mooie prestatie van deze kinderen en de coaches Stephanie en Karen. Op 30 mei werden ze dan ook gehuldigd door Rheko met hun kampioenschap.

Rheko F2 kampioen
Rheko F2 is kampioen geworden en dat is heel knap. Zij spelen dit seizoen voor het eerst echte wedstrijden en konden zij eerst nauwelijks de bal overgooien nu gaat dat juist heel snel en kunnen ze ook nog heel goed schieten.

Het was nog even spannend maar na de laatste wedstrijd kon de F2 met een goede overwinning de vlag en wimpel in de top hijsen. Goed gedaan Olaf, Max, Pien, Evi, Julia, Alissa en Yvet!!!

Ben je 6 of 7 jaar en wil je eens proberen met dit kampioenenteam mee te doen dan ben je van harte welkom op het Rhekoveld, IJsselsingel Rheden (naast het zwembad). Meld je aan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Rheko F2 Kampioen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden