Oranjeconcert Muziekvereniging Wilhelmina

Foto: Muziekvereniging Wilhelmina

SPANKEREN – In het weekeinde van 26 en 27 juni barst het Oranjefeest weer los in Spankeren en Muziekvereniging Wilhelmina is ook van de partij.

Op zaterdagmorgen opent Muziekvereniging Wilhelmina de tweede dag van het Oranjefeest om 10.00 uur met een optreden. Het belooft weer een gezellig dorpsevenement te worden. Onder het genot van een kopje koffie en krentenbol zullen het Opleidingsorkest en het Fanfare-orkest vrolijke muziek brengen.

Het wordt een luchtig en zonnige programma met voor de gelegenheid veel populaire en bekende nummers zoals Euphoria, Latin mood, Celebration, Crazy little thing called love, Ode aan het Nederlandse lied en De Hollandse hits. Naast muziek zijn er de botsauto’s, draaimolen en organiseert de Oranjevereniging Spankeren haar kinderspelen.

Kortom reden om op de fiets te stappen en naar Spankeren te komen en te genieten van de muziek in deze feestelijke omgeving
Het Oranjefeestconcert vindt plaats op het feestterrein aan de Kerkweg te Spankeren en begint op zaterdag 27 Juni om 10:00 uur.

Meer informatie vindt u op de verenigingswebsite www.wilhelmina-spankeren.nl of bij het secretariaat [email protected]

Oranjeconcert2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen