rheden.nieuws.nl zoekt versterking

Foto: rheden.nieuws.nl

rheden.nieuws nl houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws over alles wat zich binnen gemeente Rheden en omgeving afspeelt. Of het nu gaat om nieuws vanuit de gemeente, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen of sportnieuws. We proberen overal bij te zijn.

Om dit goed te kunnen doen, zijn we hard op zoek naar collega’s.

Om verder te kunnen groeien, zijn we dringend op zoek naar redactieleden die onze redactie willen komen versterken. Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard met de dorpen binnen gemeente Rheden.

Dus:

Vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven, te redigeren, foto’s te maken of heb je meer met camera en maak je al regelmatig korte items of reportages van bijvoorbeeld evenementen? Of wil je een van onze vaste columnisten worden? Of misschien heb je meer een marketing- en communicatieachtergrond en bruis je van de ideeën om onze site naar een hoger plan te brengen.

Profiel:

Vrije redactie en redigeren van persberichten:
Je bent nieuwsgierig en je kan correct en juist communiceren met mensen, je kan informatie inwinnen, informatie op juistheid controleren en wil graag van alles op de hoogte zijn.

Verslaglegging van evenementen
Je bent creatief, hebt een camera of kan een fotograaf aanwijzingen geven en je kunt een tekst of nieuwsbericht bij de foto’s schrijven aan de hand van zelf verzamelde informatie.

Acquisitie
Je bent commercieel ingesteld en hebt een goed verkooppraatje, volg je een marketing opleiding, of zat je vroeger in de verkoop en vind je het een uitdaging om acquisitie afspraken te maken en bedrijven te bezoeken voor banner verkoop? Je ontvangt hiervoor een deel van de opbrengst, rheden.nieuws.nl voorziet je van de benodigde informatie.

Wij verwachten van je:
Dat je een eigen computer en/of camera bezit en vanuit (t)huis kunt werken, de Nederlandse taal beheerst en een gezonde nieuwsgierigheid en belangstelling hebt. Je inwoner bent van gemeente Rheden. En discreet te werk kan gaan.

Geen verplichtingen
We gaan je geen verplichtingen opleggen om dagelijks iets aan te leveren, je mag je eigen tijd in delen. Alleen of samen met een van de fotografen bezoek je diverse evenementen/activiteiten in de gemeente. Je werkt dat verder samen met de fotografen en de redactie uit tot een mooie publicatie.

Mail!
Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om onder het genot van een kopje koffie of iets anders om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken er naar uit!
Wij kijken er naar uit om samen met jou/jullie rheden.nieuws.nl naar een hoger plan te brengen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen