Jimmy’s Rheden in Velp

Foto: Jimmy's

VELP – Per 1 januari 2015 is er een start gemaakt met het realiseren van een Jimmy’s in Velp.
Uit eerdere co-creatiesessies bleek in welk dorp de meeste behoefte ligt voor een Jimmy’s. Dit is in Velp. Het plan is om daar een pop-up store te maken. Ondertussen is er een start gemaakt over het fysieke plan voor de Jimmy’s in Velp.

Brainstormen tijdens de co-creaties
Tijdens de co-creatiesessies over de Jimmy’s is al veel gebrainstormd. Aangezien het vanuit beide perspectieven bedoeld is voor jongeren worden zij op alle vlakken betrokken bij het creëren van de Jimmy’s. Jongeren uit Velp zijn al een aantal keren bijeengeweest om de ideeën over het fysieke ideaal voor de Jimmy’s uit te werken en dit leidde al tot mooie en duidelijke ideeën.

Publiciteit
Tijdens de co-creatiesessies is er ook veel gesproken over de publiciteit voor de Jimmy’s. Samen met de jongeren is er gekeken hoe de Jimmy’s bekend kan worden gemaakt naar de jongeren uit de gemeente Rheden. Alhoewel de Jimmy’s een fysieke plaats heeft in Velp is het bedoeld voor jongeren uit Velp en omstreken.

Netwerken
Naast de co-creatiesessies heeft er ook een partnerbijeenkomst plaatsgevonden. Hier waren verschillende partners uit de gemeente Rheden betrokken. Ook hier zijn veel onbegrepen vragen beantwoord en zijn er mooie ideeën ontstaan voor de samenwerking tussen de partners en de Jimmy’s.

Mee denken?
Alhoewel er al jongeren actief zijn voor de Jimmy’s in Velp vinden we het fijn om ook meer jongeren uit Velp te betrekken. Jongeren tussen de 12 en de 28 jaar uit geheel Rheden zijn van harte welkom!
Ben je nog opzoek naar een stage? Ook dit is mogelijk binnen de Jimmy’s in Velp. We ontvangen elke stagiaire, ongeacht de opleiding, met open armen!
Meer informatie:
Jimmysnl.nl Janine Lenting [email protected]

Eerdere publicatie voor Jimmy’s: 

http://rheden.nieuws.nl/nieuws/55231/grote-behoefte-aan-jimmys-in-gemeente-rheden/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen