Dierens Mannenkoor gaat muzikaal het najaar in!

Foto:

DIEREN – Een versiering van de zaal met boeketten in mooie herfst tinten, vormden voor de bezoekers van het Najaarsconcert op zaterdagavond 4 oktober, een warm binnenkomen. 

De belangstellenden waren natuurlijk vooral gekomen voor het bijzondere najaarsconcert van het Dierens Mannenkoor dat bij aanvang hun gasten met een “Hartelijk Welkom” toezong.
 
De avond was niet alleen gevuld met veel liederen, in verschillende talen en stijlen, maar óók rijkelijk voorzien van instrumentale muziek door bayanist Oleg Lysenko, met schitterende solo’s op zijn instrument, maar hiermee ook bij verschillende nummers het koor op verdienstelijke wijze begeleide.
Ook de violiste Anna Wiersum liet zich niet onbetuigd en soleerde samen met de vaste begeleidster van het koor, Ingrid de Vries, een “Czardas” en “Habanera” op een fantastische manier.
De algehele leiding van dit concert was in handen van dirigent Alina Sokolova, die met veel elan en enthousiasme, de regie in handen had en zelfs tot slot de aanwezigen
 aanzette om gezellig mee te zingen.
 
De reacties van het publiek waren steeds overweldigend voorsolisten en koor, hetgeen na elk optreden, weer bleek, door het méér dan spontane applaus.
(Foto: © Hans Hartjes)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen