15 juli wordt er een samenwerking gesloten tussen Geldersch Landschap & Kasteelen en DroomParken

Foto: DroomParken en Geldersch Landschap & Kasteelen

Woensdag 15 juli a.s. wordt er een samenwerking gesloten tussen Geldersch Landschap & Kasteelen en DroomParken voor een periode van 3 jaar. De heer Peter van den Tweel, directeur bestuurder Geldersch Landschap & Kasteelen en de heer Kees Griesdoorn, algemeen directeur DroomParken tekenen het convenant op Kasteel Rosendael te Rozendaal.

Het convenant is tot stand gekomen vanwege het feit dat beide organisaties zich verder willen inzetten voor duurzaamheid en het behoud van de onlosmakelijke verbondenheid van landschap & erfgoed rondom de DroomParken. Het bereiken van een eenheid tussen de DroomParken en de omgeving is leidend. Dit creƫert een bijzondere band met Geldersch Landschap & Kasteelen.

Beide partijen hebben de intentie een samenwerking aan te gaan op onder meer de navolgende punten:

  • Gelderland op de kaart zetten als de plek voor duurzaam recreatief toerisme gericht op natuur, cultuur en erfgoed in Nederland. Mensen motiveren naar Gelderland te komen.
  • De toestroom naar de kastelen en de Droomparken te vergroten
  • De gastbeleving en klanttevredenheid bij de bezoekers van beide partners vergroten en versterken, binden en boeien.
  • Het vertalen van het belang van erfgoed naar duurzaam consumeerbaar product door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

DroomParken en Geldersch Landschap & Kasteelen willen deze punten vormgeven door hun beider gasten/bezoekers, waar mogelijk en wenselijk met elkaar te verbinden door gezamenlijke acties en activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen