Weggeefwinkel 4Noppes uit Dieren op tv bij Omroep Gelderland

Foto: www.4Noppes.com

DIEREN – Zoals eerder aangekondigd is 4Noppes, de weggeefwinkel voor Dieren en omstreken, op zoek naar een pand waar wij op korte termijn kunnen starten. Alle vrijwilligers staan klaar, de ontvangen spullen stapelen zich op maar helaas is er nog geen plekje gevonden. Ook een oproep op radio bij Gelderland Helpt heeft nog niets opgeleverd.

Behalve dan een uitnodiging van Omroep Gelderland om mee te doen met hun programma. Zij gaan na de zomer het radioprogramma ook voor tv maken en hebben ons gevraagd mee te werken. Natuurlijk hebben we hier volmondig ja op gezegd!

Vrijdag 3 juli zijn er opnames gemaakt en over een paar weken is hun website www.gelderlandhelpt.nl online. Hierop kunt u onze oproep bekijken. Daarna zullen zij onze zoektocht volgen en daar vanaf augustus aandacht aan besteden in het tv-programma. En ons helpen indien nodig. Wij zijn heel enthousiast en benieuwd wat dit avontuur ons gaat brengen. Volgt u ons mee?

Wat voor locatie zoekt 4Noppes ook alweer?

  • minimaal 30 m2
  • een loods
  • een schuur
  • een garage
  • natuurlijk staan we ook open voor een winkelpand, mits ons dit niks gaat kosten qua huur
  • en graag in de omgeving van Dieren

Weet u het nog?
Een weggeefwinkel is een winkel zonder kassa, zonder geld, zonder winstoogmerk, gerund door vrijwilligers. U kunt bij 4Noppes uw nog bruikbare tweedehands spullen brengen en natuurlijk ook snuffelen tussen alle spullen die we al hebben gekregen. Zit er iets van uw gading bij, dan mag u het gewoon meenemen. Zomaar, voor niets. Als u er maar blij van wordt.

Door het gratis weggeven van nog bruikbare spullen willen we o.a. de afvalberg verminderen, hergebruik stimuleren en laten zien hoe je op een creatieve manier van iets ouds weer iets heel moois kunt maken. Volg ons op www.4noppes.com.

Wij hopen van harte dat de hulp van Omroep Gelderland ons een fijne plek op gaat leveren waar wij u snel mogen ontvangen!

4Noppes, de gratis winkel voor álle Dierenaren, die gevuld wordt dóór alle Dierenaren.
4Noppes2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen