Finalisten van Parijs tegen elkaar in finale Windmill Cup

Foto: TennisPhotoworld.com, Arend Jan van Lint

VELP – Morgen strijden Seon Yong Han (KOR) en Thiago Agustin Tirante (ARG) in de jongens enkel-finale om de Windmill Cup. Ze stonden vorige week ook tegen elkaar in de finale van Open des Jeunes in het Stade Français in Parijs. Dit is ook een categorie 1 Junior Tour van Tennis Europe.

In Parijs pakte de Koreaan Han de winst. Neemt de Argentijn Tirante morgen revanche? Deze en andere spectaculaire finales zijn vanaf 10.00 uur te zien op het centre court van TV Beekhuizen.

Rechtsteeks in de finale
Een van de halve finales van de meisjes dubbel werd vandaag niet gespeeld. Deze zou plaatsvinden na de enkelspelwedstrijd van Elisabetta Cocciaretto. Deze Italiaanse won, maar raakte tegelijkertijd geblesseerd aan haar rug. Om deze rust te geven en morgen de enkelspelfinale te kunnen spelen, besloot ze de damesdubbel op te geven. Een geluk bij een ongeluk voor de Nederlandse meisjes Lian Tran en Roos van Reek, die daardoor rechtstreeks in de finale staan.

Noors onderonsje
De finale van de verliezerronde bij de meisjes werd vandaag al gespeeld door de Noorse dubbelpartners Emilie Elde en Lily Elida Haseth. Dit Noorse onderonsje werd gewonnen door Haseth. De wedstrijd werd eerder gespeeld omdat de meiden via Noorwegen naar Pilsen in Tsjechië gaan voor het Europees kampioenschap dat maandag 20 juli begint.

Kijk voor meer informatie op: http://www.windmillcup.com

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen