Echtpaar De Vries-Ruitenbeek 60 jaar getrouwd

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

RHEDEN – Op donderdag 23 juli bracht burgemeester Petra van Wingerden-Boers een verrassingsbezoek aan het echtpaar De Vries-Ruitenbeek ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk.

De heer Wouter de Vries is geboren in Rheden op 27 oktober 1928 en mevrouw Thilly Ruitenbeek op 12 augustus 1933 te Maarn.

Zij ontmoetten elkaar op 23 mei 1951 op de Slotlaan in Zeist. De heer was toen werkzaam als beroepsmilitair op de vliegbasis Soesterberg. Het bruidspaar heeft zich na hun huwelijk in Rheden gevestigd en is hier altijd blijven wonen.

Wouter en Thilly hebben drie zoons, zes kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen gekregen.

Tot vorig jaar trok het echtpaar er meerdere malen per jaar met de caravan erop uit. Gedurende 35 jaar waren zij in de wintermaanden op diverse pistes in Oostenrijk te vinden. Dit hebben zij tot hoge leeftijd weten vol te houden (84 en 79 jarige leeftijd). Nu verblijft het echtpaar in de zomermaanden nog steeds op een camping, waar zij genieten van het leven in hun toercaravan.

Wandelen, fietsen (20 jaar Drentse fietsvierdaagse), muziek en zang (beiden zongen in meerdere koren) waren hobby’s, die ze tot op hoge leeftijd beoefenden. De heer en mevrouw zijn nog steeds actief in het kerkelijk werk.

Wouter de Vries is een kleinzoon van opoe Salemink, die de respectabele leeftijd van 108 jaar heeft mogen bereiken en voor veel oud Rhedenaren een begrip is geweest.

Het bruidspaar verkeerd nog in goede gezondheid en dit 60-jarig huwelijksjubileum wordt dan ook op grootse wijze gevierd!

Echtpaar De Vries-Ruitenbeek 60 jaar getrouwd

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen