120 keer Citroen Traction naar Arnhems Buiten

Foto: Traction Avant Nederland

REGIO – De Citroen Traction Club zal met 120 oldtimers, de zogenaamde Tractions in diverse uitvoeringen, aanwezig zijn op het terrein van Arnhems Buiten op zondag 13 september.

La Grande Fête d’Été. Grote koplampen, brede spatborden en een fraaie gril kenmerken de Traction. Daarom is deze ook erg geliefd als trouwauto. De eigenaren vertellen belangstellenden dan ook graag over hun voertuig.

Traction Avant Nederland (TAN) bestaat al ruim 50 jaar en vertegenwoordigd meer dan 900 liefhebbers van dit vooruitstrevende Citroën model welke tussen 1934 en 1957 is gefabriceerd.

Op zondag 13 september vindt op het terrein van ‘Arnhems Buiten’ het TAN jaarfeest plaats waarbij zo’n 120 oude Traction’s te zien zullen zijn Arnhems Buiten is een voormalig landgoed, prachtig gelegen op de grens van stuwwal en rivier, waarop met respect voor historie en natuur een kantorenpark is aangelegd dat uniek is in Nederland. Het park is van een uitzonderlijke schoonheid vol monumenten, kunst, zeldzame bomen en gazons.

Het programma:

  • Expositie van de diverse types Tractions
  • Live Franse muziek
  • Lezing over de verschillende Traction modellen en historie.
  • Kofferbakverkoop; onderdelen en brocante.
  • Diverse mobiele catering.

Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 12:00 en 17:00 uur. Arnhems Buiten is gelegen aan de Utrechtseweg 310 te Arnhem. Voor verdere informatie: [email protected]

TAN Jaarfeest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen