MTCD heeft in september diverse activiteiten

Foto: MTCD Dieren

DIEREN – Motor Tour Club Dieren en Omstreken heeft in de maand september diverse activiteiten op het programma staan. Op 12 september is de club present tijdens de Verenigingendag op het Callunaplein.

Voor de kleine motorrijdertjes zijn er de minimotoren en een heuse mini motor met zijspan aanwezig en een fotograaf legt alles daarbij vast. Iedereen kan tijdens deze dag kennis maken met de Motor Tour Club Dieren.

De Weteringen
Enthousiast door deze kennismaking kun je de volgende dag, op 13 september een echte Tourrit rijden met als thema de Weteringen en deze zal voorgegaan worden door Henk Zeisseink. Deze rit gaat langs de Weteringen tussen het Apeldoorns Kanaal en de Ijssel tot bij Hattem. Daarna gaan ze met het pontje de IJssel over naar de driehoek Heino, Raalte, Deventer om terug te keren naar Dieren. De rit heeft een lengte van ongeveer 210 km.

De Brute Bossen
Op 27 september wordt er een verrassingstocht gereden met als titel De Brute Bossen en deze wordt voorgegaan door Aad van Stijn. Onderweg is er voor beide ritten een koffie- en een lunchpauze en ze vertrekken om 9.00 uur vanaf tankstation Tango in Dieren. Niet leden kunnen tegen een kleine vergoeding meerijden, maar dienen zich vooraf aan te melden via het contactformulier op hun website.

Seizoenseinde met sluitingsrit
Op 18 oktober sluit de Motor Club het seizoen af met een sluitingsrit vol verrassingen. De invulling zal nader bekend worden gemaakt.

Voor info http://www.motortourclubdieren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen