Verregend DVOV wijkvoetbaltoernooi deert de deelnemers niet

Foto: DVOV-wijktoernooi

Velp – Voetbalvereniging DVOV heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar het wijkvoetbaltoernooi Velp/Rozendaal georganiseerd. De vrijdagavond was erg nat, maar van de 130 deelnemers belde er slecht 3 of het voetballen wel door ging.

Vrijdagavond 4 september heeft de tweede editie van het voetbaltoernooi voor teams uit de wijken van Velp en Rozendaal plaatsgevonden. De volgende wijken deden mee: Beekhuizen/Alteveer, Brandtplein/Overbeek, Kerkallee, Oud Zuid, Rozendaal, Daalhuizen, Overhagen en Vogelwijk. Er hadden zich 3 teams meer ingeschreven dan vorig jaar. Daardoor kon de organisatie 4 poules maken.

Uiteindelijk werd de finale tussen Overhagen-Oude Jan, en de Black Birds uit de Vogelwijk door team Oude Jan gewonnen. Daarmee was de wijk Overhagen wederom de gevierde wijk. De originele wisseltrofee, een platte grond van Velp/Rozendaal, komt in de winnende wijk in café De Sok te hangen. Daar is de prijs het afgelopen jaar ook te zien geweest en erg vergeeld.

De originaliteitsprijs

Deze ging naar het team Overhagen MEETUP. Het team voetbalde in Schotse Kilts en voerde een heuse HAKA op. “Dat is tekenend voor de sfeer. De essentie om gezellig een balletje te trappen en met elkaar een leuke voetbalavond te hebben wordt goed begrepen. Blessures bleven uit en na afloop bleef iedereen napraten en kon men de `vrienden` uit de wijk beter leren kennen. Dat laatste moest ook, want in een van de kleedkamers stelden de teamleden zich aan elkaar voor. Zij wonen in dezelfde wijk, maar kennen elkaar toch niet” aldus de organisatie.

De deelnemers waren opvallend lovend over de organisatie van dit toernooi. Ondanks de regen die met bakken uit de hemel kwam wil iedereen volgend jaar weer. De organisatie heeft al laten weten niet om dit succes heen te kunnen.

DVOV-wijktoernooi

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen