Verenigingendag ook in De Oase

Foto: Biljartruimte in Oase

DIEREN – Tijdens de Dierense Verenigingendag op 12 september is De Oase geopend. Met trots kunnen zij de vernieuwde ruimten laten zien op de begane grond. Door de verbouwing zijn de ruimten opgefrist door nieuwe plafonds, verlichting en enkele moderne vouwwanden.

Door de verplaatsing van het biljart uit de hal naar Zaal 4b, is zelfs een mooie aparte biljartruimte ontstaan. Zie foto) De hal wordt hierdoor een stuk groter en de inloopfunctie kan hierdoor beter worden benut.

Op de Verenigingendag is het Repair café weer in De Oase geopend. Als het ‘Technisch weer’ is, wordt een deel van de reparaties buiten uitgevoerd, zoals de fietsreparaties. Andere reparaties vinden binnen plaats. Ook zijn er binnen diverse demonstraties van andere activiteiten in De Oase. Ook is er informatie over alle groepen en verenigingen die dit komende seizoen ruimten in De Oase gebruiken.

De Oase is op 12 september geopend van 10.00 – 16.00 uur. De koffie staat klaar en is bovendien gratis. U bent van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen