Zomer in Gelderland komt naar Rheden

RHEDEN – Het populaire programma Zomer in Gelderland met presentatrice Angelique Kruger van Omroep Gelderland komt op vrijdag 15 augustus naar Rheden. De omroep karavaan zal dan neerstrijken op het Meester van Leeuwenplein om van daaruit de uitzendingen te verzorgen. 

“Een feest voor Rheden, een r(h)eden voor feest!”
Op die dag gaat een team van 10 personen strijden om de maximale prijs van 1000 euro te verdienen voor het goede doel. Wordt Rheden het mooiste dorp van Gelderland ? Onder het motto, “Een feest voor Rheden, een r(h)eden voor feest!” gaat men de strijd aan voor een nieuwe keuken in het Dorpshuis Rheden van waaruit het Rhedens Maal verzorgd gaat worden.
Actualiteiten
Op die dag zullen de programma’s van Radio Gelderland regelmatig onderbroken worden voor de actualiteit in het dorp. Verschillende verenigingen, instellingen en groeperingen hebben hun medewerking al toegezegd.
Een groep zeer enthousiaste mensen is drukdoende het team samen te stellen en een begin- en eind scene in elkaar te draaien. De samenstelling van het team moet een redelijke afspiegeling gaan worden van de Rhedense dorpsgemeenschap.
Help mee!
Maar er moet nog veel meer gaan gebeuren en vele handen maken licht werk. Dus wilt u een steentje bijdragen om deze unieke kans te benutten om het dorp Rheden op een positieve manier voor het voetlicht te plaatsen? 
Dat kan op vele manieren, actief mee werken aan de voorbereidingen of op de dag zelf, bijvoorbeeld als achter vang, neem dan contact op met coördinator Anne Bruger onder nummer 06 54292342 om te overleggen op welke wijze u een bijdrage kunt leveren.
Dit evenement mag u niet missen dus houd vrijdag 15 augustus vrij in uw agenda!
Zomer in Gelderland 2014
Ook in 2014 toert de karavaan van Omroep Gelderland weer door de provincie. Op zoek naar het mooiste plaatsje van Gelderland. En wat maakt een dorp of stadje nu zo mooi? Het is een mix van historie, gebouwen en natuur. Maar het draait vooral ook om de mensen. Want dat is de kracht van de mooiste plaats van Gelderland: de inwoners weten met elkaar iets van de grond te krijgen.

(Foto:Omroep Gelderland)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen