Pop-up Store Calluna in Dieren weer open

Foto:

DIEREN – Meer dan 160 mensen hebben eind mei de pop-up store (tijdelijke winkel) in Dieren bezocht. Zowel omwonenden, winkeliers als winkelend publiek konden meepraten over de herinrichting van het Callunaplein en de visie voor het totale winkelgebied.

Dit leverde een breed scala aan opmerkingen op. Vrijdag 13 juni aanstaande kunnen belangstellenden zien wat de gemeente met de opmerkingen/ideeën/wensen gaat doen. 
De bijdrage van de bezoekers levert de gemeente veel informatie op maar ook veel ‘huiswerk’. Sommige opmerkingen zijn met elkaar in strijd en bij een aantal punten zijn meerdere partijen betrokken. Op 13 juni ligt er dan ook nog niet een nieuw ontwerp.
Wel is in de pop-up store te zien welke zaken de gemeente meeneemt (eventueel voor verder onderzoek) en welke opmerkingen niet. Daarnaast zijn er items die opgepakt worden door Ik buurt mee! Want met Ik buurt mee! werkt de gemeente (samen met partners) aan een prettige, veilige en sociale leefomgeving. 
Pop-up store is weer open
Op vrijdag 13 juni is de winkel op het Callunaplein 82 open van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Belangstellenden zijn daar dan weer van harte welkom. 
De gemeente verwacht in het najaar terug te komen met een ontwerp voor het parkeerterrein, ook zal de visie voor het totale winkelgebied dan verder uitgewerkt zijn. 
banner-gemeente-rheden
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen