Nieuwe hippe kledingwinkel in Dieren HIIPP by Jet

Foto: HIIPP by Jet

DIEREN – Op donderdagmiddag 1 oktober om 16.00 uur opent HIIPP by Jet haar deuren aan de Wilhelminaweg in de leukste woonwinkel van Dieren en omstreken: Gigantisch Wonen.

Iedereen is vanaf 1 oktober van harte welkom in de nieuwe kledingzaak van eigenaresse Mariƫtte Hendriks waar zij modieuze, sportieve damesmode tegen een betaalbare prijs verkoopt. Tegelijkertijd kan ook rondgesnuffeld worden in de gepimpte woonwinkel. Gigantisch Wonen (ooit begonnen als Tapijtgigant) is al vele jaren gehuisvest aan de Wilhelminaweg.

HIIPP by JetNu de dochters van Benno en Jolanda Lentink de zaak hebben overgenomen, was het tijd voor een opknapbeurt en wat nieuws. En dat hebben ze gevonden in een mix van woonaccessoires, hippe kleding en een gezellige sfeer.

De dames Margreet, Ilse en Mariƫtte vinden het alle drie belangrijk de klant persoonlijk te adviseren onder het genot van een kopje koffie of thee. Gezelligheid en kwaliteit staan voorop aan Wilhelminaweg nummer 1 in Dieren tegenover de prachtig vernieuwde Gazelle.

Donderdag 1 oktober tussen 16.00 en 21.00 uur kan iedereen, genietend van een feestelijk hapje en een drankje, vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Kijk voor meer informatie ook eens op: https://www.facebook.com/hiippbyjet?fref=ts

HIPP by Jet

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen