Dierenkliniek Veluwezoom opent haar deuren in Rheden!

Foto: Dierenkliniek Veluwezoom

VELP/RHEDEN – Per 5 oktober hebben de medewerkers en dierenartsen van Dierenkliniek Velp er een vestiging bij. Zij hebben namelijk de praktijk van Drs. van Woerden-Postma te Rheden overgenomen. Op dit moment worden de praktijk opgeknapt maar op 3 oktober bent u allen welkom tussen 13 en 16 uur tijdens de opening van de nieuwe praktijk.

De dierenartsen gaan er een feestelijk geheel van maken, voor de kinderen zijn er activiteiten zoals: schminken, knuffelbeer opereren en staat er een heus springkussen. Er komt een fotograaf die foto’s maakt van uw huisdier en natuurlijk kunt u bij Dierenkliniek Veluwezoon aan de Groenestraat 12 te Rheden, kennis maken met het team.

Dierenkliniek Veluwezoom

Dierenkliniek Veluwezoom hoopt dat zij u daar op 3 oktober allemaal mogen verwelkomen.

Dick van der Kolk, dierenarts bij Dierenkliniek Velp:
“De interactie tussen mens en dier intrigeert, inspireert en motiveert mij. Oog voor het dier en zijn eigenaar, dat geeft mij vleugels! Dit zou je mijn lijfspreuk kunnen noemen. Al meer dan 35 jaar ben ik een gepassioneerd dierenarts. Eerst bijna 30 jaar in het Groningse Zuidhorn waar ik een grote gemengde praktijk heb gehad.”

“Nu al 5 jaar in Velp. Hier kan ik mijn hart ophalen tussen allerlei soorten gezelschapsdieren. Honden, katten, konijnen, cavia’s, kippen, papegaaien, slangen, schapen, geiten, baardagamen…te veel om op te noemen, maar allemaal zeker erg intrigerend en inspirerend.”

“De vraag waarom mensen voor een bepaald dier kiezen, vind ik reuze interessant. Nog interessanter wordt het als je hoort dat die leuke kat gewoon is aan komen lopen en het dier dus voor de mensen heeft gekozen. Net zoals de hond in het asiel die je zo aankeek ….. Ja dan kan je zo maar smelten. Als dierenarts maak ik dat ook vaak mee. Een blik van een dier, die mij treft en die mij inspireert. Door oog te hebben voor dieren en voor de eigenaar wordt mijn wereld rijker.”

“Daar krijg ik flow van! Mijn kennis en ervaring in te zetten om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van deze dieren optimaal kan zijn. Daarom volg ik de ontwikkelingen in mijn vakgebied nauwlettend en streef ik ernaar de moderne inzichten ook in de praktijk toe te passen. Hierbij weet ik mij gesteund door een supergoed team van dierenartsen en para-veterinairen.”

Dick van der Kolk is ook heel blij dat ze vanaf 3 oktober een tweede locatie in Rheden kunnen openen. Om ook daar met deze zelfde passie hun werk te kunnen doen!!

Dierenkliniek Veluwezoom

Dierenkliniek Veluwezoom

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen