Burgemeester leest voor op Basisschool De Holtbanck te Rheden

RHEDEN – Burgemeester Petra v Wingerden bracht afgelopen woensdag een bezoek Basisschool De Holtbanck in Rheden tijdens de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek, die van woensdag 7 oktober t/m vrijdag 18 oktober is, heeft als thema: ‘Raar, maar waar’, waarin techniek centraal staat.

Ook Basisschool De Holtbanck schenkt in deze periode aandacht aan de Kinderboekenweek, omdat zij lezen en techniek erg belangrijk vinden. Daarom was burgemeester v. Wingerden uitgenodigd om voor te lezen voor de groepen 5 en 6.

Ondanks haar drukke werkzaamheden en volle agenda wist zij toch nog enige tijd vrij te maken. Voor beide groepen was een half uur ingepland om een stukje voor te lezen. Hierna konden de kinderen vragen stellen over het voorgelezen boek.

In één groep, mocht, terwijl er voorgelezen werd door de burgemeester doorgetekend worden aan het werkstuk waarmee de leerlingen bezig waren. Dit ging niet eens ten koste van de aandacht aan het boek dat voorgelezen werd.

En voordat de kinderen het in de gaten hadden was de tijd alweer om en moest er afscheid genomen worden van een mooie en spannende morgen met de burgemeester. Gelukkig is er nog tot 18 oktober aandacht voor de Kinderboekenweek, waaraan de leerkrachten de nodige tijd zullen besteden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Arnhemseweg 7-10-15   015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen