Feestelijke opening nieuwe atletiekbaan AV Gelre te Dieren

DIEREN – Na jaren lang getraind te hebben op een grasbaan is het nu zo ver! Mede dankzij gemeente Rheden is het nu mogelijk om op een verharde atletiekbaan te lopen. Afgelopen zaterdag 10 oktober werd de nieuwe verharde atletiekbaan feestelijk geopend waarna de clubkampioenschappen plaats vonden.

Daarnaast is er nu ook ruimte om te kunnen verspringen, kogenstoten en andere atletieksporten te beoefenen op het binnenterrein. En er is plaats ingericht voor beachvolleybal in een grote zandbak en er kan korfbal gespeeld worden op het terrein.

De baan werd officieel geopend door het jongste lid, Lucas en het oudste lid, Joop Zundering van Atletiekvereniging Gelre, door met een grote schaar het lint door te knippen dat over de baan gespannen was. Ook wethouder van sport van gemeente Rheden Tjebbe Vugts was hierbij aanwezig.

Hierna was er een gezamenlijke warming-up voor de clubkampioenschappen die vervolgens van start gingen.

Er werden drie verschillenden afstanden gelopen, door jong en oud, om het leeftijdsverschil te compenseren werden er pluspunten toegekend naarmate de leeftijd ouder was van de loper. De eerste drie winnaars kregen van elke afstand een medaille uitgereikt op het podium.

Voorzitter Guus Sloos is blij met de mooie nieuwe atletiekbaan en de verdere inrichting, op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan uitbreiding van nieuwe kleedkamers. Naar verwachting is dit over drie weken afgerond en kan de Atletiekvereniging Gelre er de komende jaren weer tegenaan!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie over Atletiekvereniging Gelre op: http://www.avgelre.nl/

Kolonieweg 10-10-15 007

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen