Fietspad Havikerwaard officieel geopend

DE STEEEG – Op donderdag 15 oktober openden de wethouders van Doesburg, Zevenaar en Rheden samen het nieuw aangelegde fietspad door de Havikerwaard. Hierdoor is het rondje Rheden-Doesburg-Zevenaar-Rheden een feit.

De weergoden werkten niet echt mee, maar desondanks fietsten een 30-tal mensen vanuit De Steeg mee om officieel het fietspad in de Havikerwaard te openen. Op een zeer regenachtige donderdag werd het fietspad toch geopend tussen De Steeg en Doesburg.

Een enthousiaste groep enthousiaste fietsers fietste ondanks het natte weer vanaf het gemeentehuis in de Steeg Richting Doesburg waar midden in de Havikerwaard een picknick werd gehouden ter ere van de opening van het fietspad.

Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan, een mooie verbinding door schitterende Havikerwaard die het rondje Rheden – Doesburg – Zevenaar – Rheden eindelijk mogelijk.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.


Kijk voor een eerdere publicatie op: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/65425/wethouders-van-rheden-doesburg-en-zevenaar-openen-nieuwe-fietspad-havikerwaard/

Opening Fietspad Havikerwaard

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen