1e Oase Open darttoernooi

Foto: CC By Netsnake, Foter.com

DIEREN – Op 13 december wordt er voor de eerste keer een darttoernooi georganiseerd onder de naam “1e Oase Open”. De start is om 13:00 uur in De Oase aan het Ericaplein 1 te Dieren.

De inschrijving is inmiddels gestart voor het 1e Oase Open darttoernooi, wil jij je ook aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected], of door je op te geven bij de wedstrijdleiding op locatie. Deelname aan het toernooi bedraagt €7,50, het maximum aantal inschrijvingen is 64, dus ben er snel bij, want vol is vol! De voorinschrijving stopt op 11 december, tot 13 december kan je je op locatie opgeven bij de wedstrijdleiding..

Het speltype is “501 best of 5”, Er wordt gestart met een kwalificatie voor de winnaars- als verliezersronde, waarna het knock-out systeem geldt. De verliezer is uitgeschakeld.

Het prijzengeld is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder een prijs voor de beste in de winnaars- en verliezersronde en voor de hoogste finish.

1e Oase Open, 13 december 2015, zaal open vanaf 11.00, het toernooi start om 13.00, in De Oase aan het Ericaplein 1 te Dieren.

1e Oase Open

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen